Vieringen

Parochiesecretariaat geopend op maandag van 10.00-11.30 uur. Intenties inleveren voor maandag 11.30 uur. Adres: St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf. Tel: 0165-341275; mail: pk.schijf@sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken zoals aanvragen ziekenzalving of melding overlijden kunt u het Pastorale Team bereiken op 06-20515729.

Het Protocol Kerkelijk leven op anderhalve meter per 26 juni 2021:
De versoepelingen en veranderingen zijn:
In tegenstelling tot eerdere berichten moet er nog wel worden gereserveerd.

Collecte weer op de voor ons bekende wijze; geld op de hoek van de bank leggen.
U hoeft geen mondkapjes meer te dragen en de handen niet te ontsmetten, maar het mag natuurlijk nog wel.
Wat blijft is:
Het is verplicht om nog steeds 1.5 meter afstand van elkaar te nemen. Helaas kunnen er dan niet meer dan ongeveer 56 personen in de banken.
De Gastheer/-vrouw verwelkomt u aan de deur voor een corona-check. U wordt verzocht niet naar de kerk te komen indien u verkoudheidsklachten heeft.
Bij het uitreiken van de communie wordt nog steeds het hoestscherm gebruikt.
Volkszang door gelovigen is nog niet toegestaan.

Reserveren moet  en kan tot  anderhalf uur voor aanvang van de viering

Zaterdag 31 juli 2021; Achttiende Zondag door het Jaar
19.00 uur;
Woord- en Communieviering,
Voorganger Diaken Jan van Steenoven,  cantor Maria van den Eijnden, organist Janus Vriends, koster/acoliet Ria Konings, lector Jacqueline Peeters, gastvrouw Lia van Overveld.
Intenties
Int.; Marijnus Jongeneelen en Christoffelina Thomas, tevens voor Willem Thomas en Karel Jongeneelen.
Int.; Franciscus Buijk en Elisabeth Gabriëls.
Int.; Theo Schoonen en Fien Jongeneelen en tevens voor dochter Lia Schoonen.
Int.; Toon Jongeneelen e.v. Riet Buijk.
Int.; Kees Buijk e.v. Marie Hellemons.

maak_een_reservering

Op zondag Viering vanuit St Bavo Rijsbergen om 11.00 uur via Livestream.

De viering op zondag om 11.00 uur is te zien en te beluisteren via het internet op http://sintbavorijsbergen.nl/. Scrol naar beneden en klik op Kerkdienstgemist.nl. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.
Deze viering is ook terug te kijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/968. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.

Niet in gebruik (2)

Niet in gebruik(3)
Niet in gebruik(4)
maak_een_reservering

Richtlijn volgens RIVM betreffende corona:
De Nederlandse Bisschoppen vragen de gelovigen bij binnenkomst in de kerk en verlaten van de kerk 1.5 meter afstand te houden tot elkaar, Bij binnenkomst, ter en bij het uitgaan van de kerk de looprichting te volgen. U mag uw mondkapje gebruiken maar het hoeft niet.

Kerkhof open
Elk weekend van de maand is het kerkhof geopend voor bezoekers.