Zaterdag 3 oktober 2020; 27e Zondag door het jaar
19.00 uur;
Woord- en Communieviering; Voorganger Diaken Jan van Steenoven, cantor Maria van den Eijnden, organist Janus Vriends en koster/misdienaar/lector Lia van Overveld.
Intenties:
Jgt.; O.o. Sjef Struys en Marie v.d. Kloot vanwege sterfdag moeder
Mnd.; Thea Visser e.v. Rinus Antonissen
Wek.; Cees Vissers w.v. Annie Goorden
Verj.; Dien van Overveld e.v. Jos Kools
Verj.; Jac Struijs e.v. Wieske Nouws
Jgt.; O.o. Peer Gommers en To Vriends
Verj.; Jans Kuijstermans e.v. Dingeman van de Sande
Jgt.; O.o. Toon Konings en Dien Braat
Verj.; Johan Kerstens e.v. Dimph Gommers

maak_een_reservering

NB. Graag reserveren uiterlijk anderhalf uur voor aanvang van de viering.

Op zondag 4 oktober 2020 om 9.00 uur is er een Regionale Sint Franciscus Viering in de Maria Boodschap Kerk te Zegge.
Na deze viering vindt de introductie plaats van de Sint Franciscus(fiets)route
Deze fietsroute, volledig bewegwijzerd, voert langs de religieuze erfgoedpareltjes en de mooie natuur van de vijf kerkdorpen in onze gemeente Rucphen. Vanaf 13:00 uur kan iedereen die dat wilt de route rijden. De brochure met een plattegrond van de route is vanaf 13.00 uur gratis te verkrijgen in de vijf kerken van de Sint Franciscusparochie, die dan speciaal voor deze gelegenheid de hele middag geopend zijn tot 16.30 uur. Tevens vieren we Dierendag.