Vieringen

Parochiesecretariaat geopend op maandag van 10.00-11.30 uur. Intenties inleveren voor maandag 11.30 uur. Adres: St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf. Tel: 0165-341275; mail: pk.schijf@sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken zoals aanvragen ziekenzalving of melding overlijden kunt u het Pastorale Team bereiken op 06-20515729.

Zaterdag 28 november 2020; Eerste Zondag van de Advent
19.00 uur;
Woord- en Communieviering; Voorganger Pastor Ria van Oorschot,  cantor Jack van Overveld, organist Janus Vriends, gastvrouw Tosca Goorden, koster/acoliet Koosje van Overveld en lector Irma Schrauwen.
Intenties:
Wek.; To Priem w.v. Janus Goorden
Jgt.; Riet Mutsters e.v. Paul Mies, tevens voor de familie Mutsters en de familie Mies en Wies Mies.
Jgt.; Catharina van Veltom e.v. Jac Hultermans

Adventsactie 2020 Collecte voor Malawi:
In Malawi werkt een landelijke organisatie, CICOD, aan het verbeteren van het levensonderhoud, opleiding, sanitair en milieubeheer. Deze organisatie wil bereiken dat de voedselvoorziening door het inrichten van modeltuinen en het beschikbaar stellen van 5 kippen per gezin beter op peil blijven. Tevens krijgen alleenstaande moeders en hun kinderen sojameel voor 2 maaltijden per dag. De collectebussen voor deze adventsactie staan achter in de kerk. Bedankt voor uw bijdrage.

Het is verplicht om te reserveren i.v.m. maximaal 30 kerkbezoekers: klik op de knop “Maak een reservering”, u komt bij de zaterdag. Scrol naar beneden tot tijdstip 19.00 uur, klik op (blauwe) balk van de viering, klik op “Reservering toevoegen”, vul uw gegevens in en sluit af door op “Maak reservering” te klikken. Per persoon dient u te reserveren. Indien u uw e-mailadres invoert en e-mail aanvinkt ontvangt u automatisch een e-mail van ZW Baronie met de bevestiging.

maak_een_reservering

NB. Graag reserveren uiterlijk anderhalf uur voor aanvang van de viering.

Richtlijn volgens RIVM betreffende corona:
De Nederlandse Bisschoppen vragen de gelovigen bij kerkbezoek een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand te houden tot elkaar, bij binnenkomst handen te desinfecteren en de looprichting te volgen.

Livestream St. Bavokerk te Rijsbergen:

De viering op zondag om 11.00 uur is te zien en te beluisteren via het internet op http://sintbavorijsbergen.nl/. Scrol naar beneden en klik op Kerkdienstgemist.nl. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.
Deze viering is ook terug te kijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/968. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.