Vieringen

Parochiesecretariaat geopend op maandag van 10.00-11.30 uur. Intenties inleveren voor maandag 11.30 uur. Adres: St. Antoniusstraat 44, 4721 AN Schijf. Tel: 0165-341275; mail: pk.schijf@sintfranciscusparochie.nl. Voor zeer dringende zaken zoals aanvragen ziekenzalving of melding overlijden kunt u het Pastorale Team bereiken op 06-20515729.

Het is verplicht te reserveren.
Reserveren voor een viering in Schijf:

Het is verplicht om te reserveren tot maximaal 30 kerkbezoekers: klik op de knop “Maak een reservering”, u komt bij de zaterdag. Scrol naar beneden tot tijdstip 19.00 uur, klik op (blauwe) balk van de viering, klik op “Reservering toevoegen”, vul uw gegevens in en sluit af door op “Maak reservering” te klikken. Per persoon dient u te reserveren. Indien u uw e-mailadres invoert en e-mail aanvinkt ontvangt u automatisch een e-mail van ZW Baronie met de bevestiging.

NB. Reserveren verplicht: Kan tot anderhalf uur voor aanvang van de viering.

Donderdag 13 mei 2021; Hemelvaartsdag
In Schijf is er geen viering.
In Zegge 7:00 en 9.00 uur Eucharistieviering.
Voorganger Pastoor van Geel.
In Rijsbergen 11.00 uur Eucharistieviering.
Voorganger Pastor de Rooij. Te volgen via de Livestream.

Voor het bijwonen van deze vieringen is reserveren verplicht via de website.

Zaterdag 15 mei 2021; Zevende Zondag van Pasen
19.00 uur;

Woord- en Communieviering,
Voorganger Pastor Ria van Oorschot, cantor Jack van Overveld, organist Janus Vriends, koster/acoliet/lector Koosje van Overveld, gastvrouw Tosca Goorden.

Intenties:
Wek.; Stan Kools
Jgt.; Fam. Toon van Nijnatten-van Overveld
Verj. en Moederdag; Cor Goorden w.v. Frans van Overveld
Verj. en Moederdag; Sjoke Mies e.v. Marijn Kools

maak_een_reservering
Op zondag Viering vanuit St Bavo Rijsbergen om 11.00 uur via Livestream. De viering op zondag om 11.00 uur is te zien en te beluisteren via het internet op http://sintbavorijsbergen.nl/. Scrol naar beneden en klik op Kerkdienstgemist.nl. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.
Deze viering is ook terug te kijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/968. Kies bij “Laatste uitzendingen” de gewenste viering en klik op ronde knop voor play/afspelen.

Niet in gebruik

Niet in gebruik2
Niet in gebruik3
maak_een_reservering

NB. Reserveren verplicht; Kan tot uiterlijk anderhalf uur voor aanvang van de viering.

Richtlijn volgens RIVM betreffende corona:
De Nederlandse Bisschoppen vragen de gelovigen bij binnenkomst in de kerk en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen en 1.5 meter afstand te houden tot elkaar, bij binnenkomst handen te desinfecteren en de looprichting te volgen.

Kerkhof open
Elk weekend van de maand is het kerkhof geopend voor bezoekers.